HRABRA PROGNOZA ALONSA: Ferari će sa Hamiltonom da juri titulu

N. I.

12. 02. 2024. u 19:22

FERARI će sa Luisom Hamiltonom za volanom crvenog bolida juriti ka tituli 2025. godine. Ovo tvrdi Fernando Alonso koji je trenutno član ekipe Aston Martin, ali je već najavio da želi da pređe u Mercedes, baš na mesto na kojem je sada Britanac.

ХРАБРА ПРОГНОЗА АЛОНСА: Ферари ће са Хамилтоном да јури титулу

foto profimedija

- Ferari je u prethodnih nekoliko godina imao vrlo brz bolid i borili su se za velike stvari. Možda Luis može da donese taj dodatak u borbu za šampionat. Bolid je tu - rekao je Alonso.

On je podsetio da je Ferari u poslednjih pet trka prošle sezone imao više pol pozicija od Red Bula.

- Čak i prošle godine, uz vrlo dominantan bolid Red Bula, Ferari je uspeo da ostvari isto vreme po krugu i da bude brži od njih većim delom kvalifikacija, pa bi bolid trebalo da bude dovoljno brz - dodao je Alonso.

Hamilton je prošle nedelje objavio da je odlučio da na kraju ove sezone napusti Mercedes i pređe u Ferari. Britanac je tada rekao da je kao dečak sanjao da vozi za Ferari.

- To nije bio njegov dečački san pre 12 meseci, zar ne? Ili pre dva meseca pretpostavljam, pošto je tada to bio drugačiji san - istakao je vozač Aston Martina.

Alonso je jedan od kandidata da zameni Hamiltona u ekipi Mercedesa. Španac je istakao da do sada nije imao kontakt sa ekipom Mercedesa.

- Svestan sam u kojoj se situaciji nalazim. Samo su tri svetska šampiona na stazi i brzi svetski šampioni, pošto je u prošlosti možda bilo nekih šampiona koji nisu bili posvećeni tome da budu brzi. I ja sam verovatno jedini na raspolaganju za 2025. godinu, tako da sam u dobroj poziciji - rekao je Alonso.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata