JAGODINSKE RUKOMETAŠICE IGRAJU ZA 4. TITULU U GODINI: U nedelju u Lazarevcu finale Svesrpskog kupa

Зорана Рашић
Zorana Rašić

23. 12. 2023. u 13:10

RUKOMETAŠICE Jagodine, šestostruke jesenje prvakinje Super lige u nizu, u nedelju od 15.30 sati u Lazarevcu igraju za 4. titulu u ovoj godini, odnosno za kalendarski ,,slem“.

ЈАГОДИНСКЕ РУКОМЕТАШИЦЕ ИГРАЈУ ЗА 4. ТИТУЛУ У ГОДИНИ:  У недељу у Лазаревцу финале Свесрпског купа

Foto: ŽORK Jagodina

 U finalu Svesrpskog kupa sastaju se sa Borcem iz Banjaluke iz Republike Srpske. Jagodinke su, inače, već uspele 2021. godine da osvoje  sve četiri titule, odnosno trofeje Kupa Srbije, Super lige, Super kupa i Svesrpskog kupa. Do sada nije bilo ekipe sa ovim brojem trofeja u kratkom periodu od šest godina.

- Nadam se da će devojke dobro odigrati tu utakmicu i pokušati da osvojimo trofej. U januaru počinje Kup Srbije. Prioritet je da spremimo ekipu za nastavak dugog prvenstva, rekao je trener Dragan Markov.

Po rečima igračice Srne Sukur, rukometašice posle naporne jeseni nastavljaju pohod na trofeje.  

- Bile smo bolje od Borca iz Banjaluke pre dve godine, ali obe ekipe su pretrpele izmene u sastavima, tako da nas očekuje neizvesna utakmica. Radimo video analize i pripremamo se. Ova utakmica nam znači zbog toga što je finalna i borba za trofej, ali znači i da što spremnije uđemo u nastavak takmičenja. Maksimalno smo fokusirane za ovu takmicu, kazala je Srna Sukur.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!