GRUPA PO MERI SRPSKOG PRVAKA: Novi Beograd će se za plasman na F4 Lige šampiona boriti sa Pro Rekom, Jadranom i Marseljom

S. K.

15. 12. 2023. u 21:00

DA su birali bolju četvrtfinalnu grupu u Ligi šampiona za vaterpolisti u Novom Beogradu ne bi izabrali. Prvak Srbije za odlazak na fajnal-for boriće se u grupi A sa Pro Rekom, splitskim Jadranom i Marseljom Andrije Prlainovića. U grupi B su: Barseloneta, Ferencvaroš (Dušan Mandić), Olimpijakos i Breša (Đorđe Lazić). Prve dve ekipe idu na F4, od 6. do 8. juna verovatno na Malti.

ГРУПА ПО МЕРИ СРПСКОГ ПРВАКА: Нови Београд ће се за пласман на Ф4 Лиге шампиона борити са Про Реком, Јадраном и Марсељом

Foto arhiva VN

Novobeograđani će treću godinu zaredom odmeriti snage sa najtrofejnijom evropskom ekipom u Ligi šampiona. Ove sezone prvi put u grupnoj fazi, dok su u prethodne dve na SC "11.april" gubili u finalima. Lane je naš šampion pao posle peteraca - 16:17 (13:13 u regularnom toku), a ove je Reko dominirao - 11:14. Inače, prvo kolo je 8.i 9.marta, a šesto 14. i 15. maja.

Crvena zvezda će u osminifinala Evrokupa, 8. i 23. marta, igrati sa mađarskim BVSC-om. Klub iz Budimpešti je u grupi C eliminisao Šabac, tako da neće biti nepoznanica za crveno-bele. Četvrtfinale je 6. i 27. aprila, a F4 Evrokupa 17. i 18. maja. Trofej brani Vašaš.

Ostali parovi osminefinalae: Jug - Vašaš (trener Nikić, Ranđelović, Rašović, Dedović), Špandau - Ortiđa, Sabadelj - Turkoan (Branislav Mitrović), Panionios - Steaua, Primorje - Dinamo Tbilisi (Vapenski, Tankosić), Savona - Jadran HN, Barselona - Vuljagmeni (trener Vujasinović, Ubović).

Četvrtfinale se igra 6. i 27. aprila, a F4 17. i 18. maja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon