MANDIĆ PONOVO NA SPISKU: Selektor vaterpolista Uroš Stevanovića računa na jednog od najboljih igrača sveta

S. K.

04. 12. 2023. u 18:24

SELEKTOR vaterpolista Uroš Stevanović ponovo može da računa Dušana Mandića, koji ove jeseni blista u kapici Ferencvaroša. Nekada najbolji igrač sveta je na širem spisku kandidata za Evropsko prvenstvo od 4. do 16. januara, koji je juče saopštio kormilar "delfina". Podsetimo, Srbija će u Zagrebu igrati u grupi C sa Nemačkom, Maltom i Izraelom.

МАНДИЋ ПОНОВО НА СПИСКУ: Селектор ватерполиста Урош Стевановића рачуна на једног од најбољих играча света

FOTO: VSS

Strateg olimpijskih pobednika računa na: Branislava Mitrovića, Radoslava Filipovića, Vladimira Mišovića, Nemanju Ubovića, Nemanju Vica, Đorđa Lazića, Bogdana Gavrilovića, Savu Ranđelovića, Nikolu i Petra Jakšića, Radomira Drašovića, Luku Pljevančića, Strahinju i Viktora Rašovića, Marka Radulovića , Vasilija Martinovića, Dušana Mandića, Filipa Jankovića, Nikolu Lukića, Đorđa Vučinića, Marka Radovića, Vuk Milojevića, Marka Dimitrijevića i Luku Gladovića.

Pripreme će početi 9. decembra u Kragujevcu. "Delfini" će od 18. do 21. decembra učestvovati na turniru u Budimpešti, gde će odmeriti snafe sa Mađarskom, Španijom i Rumunijom. Potom su od 23. decembra u Beogradu, gde će od 28. do 30. imati zajedničke treninge sa Hrvatskom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)