FINCI OČITALI LEKCIJU: Odbojkaši kraljevačke Ribnice eliminisani iz Kupa izazivača

G. ĆIROVIĆ

29. 11. 2023. u 21:28

Odbojkaši kraljevačke Ribnice posle samo dve utakmice završili su ovosezonski nastup na evropskoj sceni eliminacijom u šesnaestini finala Kupa izazivača.

ФИНЦИ ОЧИТАЛИ ЛЕКЦИЈУ: Одбојкаши краљевачке Рибнице елиминисани из Купа изазивача

G.Šljivić

Posle poraza u Finskoj u prvoj utakmici (2:3), Kraljevčani su i večeras pred svojim navijačima u novoj sportskoj dvorani kraj Ibra poraženi od ekipe AKAA Volej 1:3 (25:17, 13:25, 19:25, 21:25).

Dobrom igrom u prvom setu „musketari“ su pogrejali nadu navijačima da će u svojoj 40. međunarodnoj utakmici uspeti da nadoknade rezultatski deficit iz Finske, ali je ostatak meča protekao u apsolutnoj dominaciji ekipe iz gradića Aki kraj Tamperea koji su na kraju zasluženo izborili plasman u osmini finala.

G.Šljivić

 

Najefikasniji u redovima Ribnice bili su Mladen Bojović sa 27 i Luka Kostić sa 9 poena, a kod gostiju Matej Smidl sa 24 i Miko Rasanen sa 13 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)