TENT PRATI JEDINSTVO: Obrenovčanke pobedom nad Železničarom najavili duel sa rumunskim Lugožom

Novosti online

27. 11. 2023. u 14:22

ODBOJKAŠICE Tenta prate u korak šampionke, igračice Jedinstva iz Stare Pazove. Obrenovčanke su u nedelju nadigrale Železničar, a već u četvtrtak ih očekuje prvi meč osmine finala Kupa izazivača sa rumunskim Lugožom.

ТЕНТ ПРАТИ ЈЕДИНСТВО: Обреновчанке победом над Железничаром најавили дуел са румунским Лугожом

CEV

- Prvi set je prava slika, jer su Lajkovčanke tada bile kompletne. One su odlično krenule, sjajnim servisima nas odvojili od mreže. Mi smo od polovine seta počeli dobro da serviramo, a blokovima, naročito pasivnim, uspeli smo da umirimo njihov napad. Bili smo i snalažljiviji u presudnim trenucima. Kako su posle prvog seta ostale bez Milojevićeve, preuzeli smo potpunu kontrolu meč. Bila je ovo i dobra uvertira za Lugožu, protiv kojeg se nadamo da ćemo da ostvarimo dobar rezultat. Tačno je da naporno što igramo sreda-subota, ali to je i potvrda da dobro radimo - ističe za sajt "liga.ossrb.org" Igor Žakić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)