GOCIĆ: ''Partizan je vaterpolo institucija i nikako nije tim za potcenjivanje''

Novosti online

24. 11. 2023. u 13:31

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je pred meč sa Partizanom, da su "crno-beli" vaterpolo institucija i da nikako nisu tim za potcenjivanje.

ГОЦИЋ: Партизан је ватерполо институција и никако није тим за потцењивање

N. Paraušić

Vaterpolisti Novog Beograda u subotu od 19 časova na bazenu Sportskog centra "11. april" igraju protiv Partizana meč poslednjeg kola prve faze takmičenja u Superligi Srbije.

Novobeograđani su u dosadašnjih šest utakmica upisali isto toliko pobeda čime su obezbedili prvo mesto u A grupi, a u prvom duelu sa crno-belima slavili su ubedljivo rezultatom 17:7.

- Iako smo osigurali lidersku poziciju u A grupi, ova utakmica će imati takmičarski značaj jer će se bodovati kroz takmičenje u Jadranskoj ligi. Iz tog razloga ništa nećemo prepustiti slučaju. Želja nam je da zabeležimo još jednu pobedu, ne samo zbog važnosti rezultata već i iz aspekta unapređenja naše igre i svega onog što nas očekuje u narednom periodu - istakao je Gocić.

Dodaje da će zbog toga od svojih igrača zahtevati mobilizaciju i maksimalnu ozbiljnost.

- Partizan svakako kvalitetom nije na našem nivou, ali je Partizan istinska vaterpolo institucija i nikako nije tim za potcenjivanje. Nikakvo opuštanje ne bi smelo da se dogodi i siguran sam da će svi igrači imati maksimalno ozbiljno pristup, jer samo tako možemo doći do željenog cilja - rekao je Gocić

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)