BRONZA ZA „KRUNE“: Uspeh kluba američkog fudbala iz Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

22. 11. 2023. u 11:27

Još jedan značajan uspeh ostvario je Klub američkog fudbala „Kraljevske krune“ iz Kraljeva osvojivši bronzanu medalju na finalnom turniru Seniorske Fleg lige Srbije održanom na stadionu FK Beška kraj Inđije.

БРОНЗА ЗА „КРУНЕ“: Успех клуба америчког фудбала из Краљева

Kraljevske krune

Iako su na ovom takmičenju u beskontaktnoj verziji američkog fudbala, koji će biti i sport na Olimpijskim igrama 2028. godine, nastupili sa juniorima i kadetima, Kraljevčani su u meču za treće mesto pobedili ekipu „Kumanovo skeletonsa“ sa 26:6.

Prvo mesto i naslov prvaka pripalo je domaćoj ekipi „Inđija Indijans“ koja je u finalu sa ubedljivih 40:0 savladala „Legionare“ iz Sremske Mitrovce.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije