TRI KORAKA DO ELITE: Odbojkaši Partizana protiv Inzbruka počinju borbu za grupnu fazu Lige šampiona

S. K.

09. 11. 2023. u 09:56

TRI koraka dele odbojkaše Partizana od elite. Crno-beli su domaćini turnira grupe 5 druge faze kvalifikacija za Ligu šampiona, a danas (19.00) u SC „Master“ u prvom kolu igraju sa austrijskim Inzbrukom. U subotu (20.00) se sastaju sa Budvom (Dodić, Močić, Milenković), a u nedelju (20.00) sa Las Palmasom iz Španije.

ТРИ КОРАКА ДО ЕЛИТЕ: Одбојкаши Партизана против Инзбрука почињу борбу за групну фазу Лиге шампиона

oss

U grupi 6 u Galaciju (Rumunija) igraju domaći Arkade, grčki Olimpijakos, ukrajinski Prometej Dnjepr i bugarski Neftohimik. Pobednici grupa i najbolja drugoplasirana ekipa izboriće grupnu fazu Lige šampiona.

- Poslednja faza kvalifikacija za Ligu šampiona igra se kod nas, što je neka vrsta prednosti i drago mi je zbog toga. Biće sigurno veoma teško, pogotovo prva utakmica, možda i najvažnija, protiv odlične ekipe Inzbruka. Budva je veoma neugodan protivnik, a Las Palmas je ove godine napravio izuzetno jaku ekipu. Neće biti nimalo lako, ali ići ćemo korak po korak. Najvažnije je da krenemo dobro od prve utakmice, a onda ćemo moći da tražimo šansu za dalje. Pozivam sve navijače Partizana i ljubitelje odbojke da dođu u „Master“, jer nam je svaka podrška od velikog značaja – ističe za sajt OK Partizan trener Bojan Janić.

Raspored

GRUPA 5 druge faze kvalifikacija za Ligu šampiona – prvo kolo, petak: Budva – Las Palmas (16.00), Partizan – Inzbruk (19.00). Drugo kolo, subota: Inzbruk – Las Palmas (17.00), Partizan – Budva (20.00). Treće kolo, nedelja: Budva- Inzbruk (17.00), Partizan – Las Palmas (20.00).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!