ZVEZDA GOST VOJVODINE: U četvrtfinalu Kupa Srbije za odbojkaše sutra je crveno-beli derbi u Novom Sadu

Novosti online

07. 11. 2023. u 13:31

JOŠ jedan okršaj crveno-belih u odbojci. Pre dva dana u Superligi Srbije Crvena zvezda je savladala Vojvodinu sa 3:0. Sutra je ulog veći, jer se u četvrfinalu Kupa Srbije od 19 časova u Novom Sadu sastaju veliki rivali. Novosađani svim srcem žele revanš, ali i Beograđani hoće u polufinale.

ЗВЕЗДА ГОСТ ВОЈВОДИНЕ: У четвртфиналу Купа Србије за одбојкаше сутра је црвено-бели дерби у Новом Саду

Foto: Ilustracija

- Najpre bih pozvao publiku da dođe i podrži nas, jer uz njenu pomoć možemo odigrati i iznad mogućnosti. Pred nama je težak i zahtevan meč, protiv iskusnije ekipe Crvene zvezde, ali mislim da uz pomoć navijača, borbenost i čvrst karakter možemo doći do pobede - poručio je za sajt OK Vojvodina šef stručnog štaba Marko Narančić.

U ČETVRTFINALU Kupa Srbije za odbojkaše u sredu se sastaju: Vojvodina - Crvena zvezda (19.00), Radnički - Takovo (18.00), Ribnica - Mladi radnik (20.00). U sredu, 15. novembra igraju: Partizan - Spartak SU (18.30).

Igra se na jednu pobedu, a trofej brani Partizan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti