SRBI SE RASPUCALI: Naši rukometaši u svojim klubovima blistali u drugom kolu Lige Evrope

Novosti online

25. 10. 2023. u 21:42

NISU samo rukometaši Vojvodine protiv danskog Silkeborga (29:28) blistali u drugom kolu Lige Evrope.Odlične partije pružili su i reprezentativci Srbije, koji igraju u drugom klubovima: Predrag Vejin, Lazar Kukić, Mijajlo Marsenič i golmani Dejan Milosavljev, što može da raduje selektora Tonija Đeronu.

СРБИ СЕ РАСПУЦАЛИ: Наши рукометаши у својим клубовима блистали у другом колу Лиге Европе

FOTO: Instagram

Učinak Srba u drugom kolu Lige Evrope - grupa B: AEK - Lucern (Orbović 3) 30:29, grupa D: Nekse (Vejin 6) - Braga 38:28, grupa G: Šamberi - Dinamo Bukurešt (Kukić 4, Cupara 12 odbrana) 22:28, Izviđač - Fukse (Marsenić 5, Milosavljev 10 odbrana) 22:34, E: ĆSM Konstanta (Nikolić 2, Stanković 2) - Sporting 29:28, grupa H: Glogov - Tatabanja (Obradović -) 25:30.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom