VREME JE ZA SLAVLJE: Vaterpolisti Crvene zvezde u trećem kolu Lige šampiona sutra gosti Jadrana iz Herceg Novog

S. Krstović

17. 10. 2023. u 13:31

SPEKTAKL u Trebinju. Vaterpolisti Crvene zvezde u trećem kolu grupe C Lige šampiona u sredu (19.00) izlaze na megdan hercegnovskom Jadranu, koji ove sezone svoje evropske utakmice igra u gradu na reci Trebišnici. Obe ekipe su doživele poraze od splitskog Jadrana i Ferencvaroša tako da žele da lošu seriju prekinu pobedom.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА СЛАВЉЕ: Ватерполисти Црвене звезде у трећем колу Лиге шампиона сутра гости Јадрана из Херцег Новог

FOTO: M. Vukadinović

- Očekuje se pun bazen, lepa atmosfera, a dolazak su najavile i "delije". I oni i mi borićemo se za prve bodove. Jadran ima mladu, kvalitetnu ekipu. Igraju dosta dobro, imaju svoj sistem, uigrani su, pojačani prekaljenim Rusima Nagajevim i Kolodom. Mislim da će biti neizvesna utakmica, a mi se nadamo pobedi - ističe Gavril Subotić.

Crveno-beli su posle poraza u Splitu od Jadrana, doživeli nokaut na svom bazenu protiv Ferencvaroša. Ipak, i protiv Mađara se videlo da Zvezda ima potencijal.

- Bez obzira na ubedljiv poraz od Ferencvaroša, mislim da smo i na toj utakmici pokazali da možemo da pariramo jakim ekipama. A izvukli smo i pouke - smatra Subotić.

Gavril je ponikao u Jadranu, ali ističe da emocije ne ključaju.

- Igra se u Trebinju pa ne osećam preterano uzbuđenje. Ne igram protiv vaterpolista sa kojima sam počeo, nije tu ni selektor Crne Gore Vlada Gojković s kojima sam i igrao. Emocije bi sigurno proradile da igramo na Škveru, jer je to bazen gde sam počeo. Ali plivalište u Trebinju ne može da probudi takve emocije - naglašava Subotić.

Zvezdaši su uoči duela sa Novljanima imali lagani test sa Naisom u Superligi.

- Ne može taj duel da se nazove generalnom probom, jer Nišlije nisu toliko jake, ali nam je koristio. Mogli smo da uradimo nešto što će nam koristiti protiv Jadrana. Nezgodnije je što nas posle Novljana očekuje u subotu derbi sa Radničkim - kaže Subotić.

GRUPA C, sreda: Ferenvaroš (Mandić) - Jadran ST (20.30), Jadran HN - Crvena zvezda (19.00). TABELA: Ferencvaroš 6, Jadran ST 6, Jadran HN 0, C. zvezda 0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?