NOVI IZAZOV ZA VK NOVI BEOGRAD: Filipović - Ne smemo da dozvolimo da dođe do bilo kakvog opuštanja

Novosti online

13. 10. 2023. u 22:53

Vaterpolisti Novog Beograda u trećem kolu Superlige Srbije na bazenu sportskog centra "11. April" u subotu od 19 časova i 45 minuta dočekuju ekipu Proletera, a pomoćni trener Novobeograđana Đorđe Filipović ističe da ne sme biti nikakvog opuštanja.

НОВИ ИЗАЗОВ ЗА ВК НОВИ БЕОГРАД: Филиповић - Не смемо да дозволимо да дође до било каквог опуштања

N. Paraušić

Ekipa trenera Živka Gocića u prethodna dva kola Superlige Srbije zabeležila je ubedljive pobede protiv Partizana i Starog grada, a i u duelu sa Proleterom Novobeograđani nose epitet velikog favorita.

"U samo četiri dana odigraćemo dve utakmice. Jednu u domaćem prvenstvu protiv Proletera, a drugu u Ligi šampiona protiv španskog Sabadelja i za to moramo da budemo spremni", rekao je Filipović, pomoćni trener u stručnom štabu Novog Beograda.
On dodaje da ekipa mora da zadrži visoki nivo ozbiljnosti.
Nema sumnje da imamo veliku prednost u kvalitetu u odnosu na ekipu iz Zrenjanina, ali da bismo to potvrdili i u bazenu neophodno je da zadržimo visok nivo ozbiljnosti i koncentracije. Ne smemo da dozvolimo da dođe do bilo kakvog opuštanja, i uveren sam da do toga neće doći. Očekujem da ćemo pružiti dobru igru i da ćemo zabeležiti novu pobedu, a da ćemo meč iskoristiti na najbolji mogući način za pripremu predstojećeg duela sa Sabadeljom", zaključio je Filipović.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave