NEĆEMO STATI NA JEDNOM PEHARU: Odbojkaši Vojvodine oduševljeni posle osvojenog Superkupa

Novosti online

13. 10. 2023. u 18:45

TROFEJ je vraćen u Novi Sad. Podmlađeni tim Vojvodine iznenadio je u Kruševcu Partizan (3:1) i peti put u istoriji kluba osvojio Superkup Srbije. Novosađani igrali hrabro, odvažno, ostavili srce na terenu i najavili da će igrati značajnu ulogu u Superligi Srbije.

НЕЋЕМО СТАТИ НА ЈЕДНОМ ПЕХАРУ: Одбојкаши Војводине одушевљени после освојеног Суперкупа

ok vojvodina

- Čestitam mojim momcima na sjajnoj igri i pobedi. Oni su najzaslužniji i nešto najbolje što Vojvodina ima. Ovaj trofej doneće nam samopuzdanje da igramo još bolje u nastavku sezone - kaže za sajt OSS trener Marko Narančić.

Novosađani su lane izgubili sva tri finala od Partizana. Zato su dosta podmladili tim, koji je pokazao da ima sportsku drskost da napadne favorita i iznenadi ga.

- Došli smo u Kruševac da posle godinu dana vratimo trofej u Novi Sad. I uspeli smo. Ispoštovali smo sve što smo se dogovorili, krasila nas je sjajna energija i igra - ističe Matija Milanović.

Korektor Luka Stanković zahvalan je svima koji su ih podržavali od početka utakmice:

- Dali smo sve od sebe, pokazali kako se igra za ovaj grb i dres. Ovi je veliki vetar u leđa za nas i nadam se da na tome nećemo stati.

Najtrofejniji srpski klub je ovim trijumfom pokazao da će i sa mladim igračima pokušati da se domogne titule prvaka Srbije.

- Imali smo veliku energiju, verovali u sebe i uspeli da se domognemo trofeja. Idemo dalje, pokušaćemo ove sezone da osvojimo što više trofeja.

Đurić: Zahvalni smo Zbiljiću

SPORTSKI direktor Vojvodine Đorđe Đurić zahvalio se i bivšem predsedniku klubu Dragoljubu Zbiljiću:

- Zahvaljujući Zbiljićevoj viziji, dugogodišnjem ulaganju u mlađe kategorije i u klupsku infrastrukturu uspeli smo da ostvarimo prvi od ciljeva za ovu sezonu. Prepoznao je važnost ulaganja u mlađe kategorije i uvek to isticao kao najvažniji segment našeg kluba.Zahvaljujući njemu izgrađen je dom, obezbeđeni su evropski uslovi za mlade igrače. Od ovih 15 igrača 11 je živelo ili dalje živi u domu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)