NISMO ZASLUŽILI SVA TRI BODA: Kapiten odbojkaša Partizana Milija Mrdak nezadovoljan igrom protiv Karađorđa

Novosti online

07. 10. 2023. u 20:42

ŠAMPION je startovao pobedom, ali nije oduševio. Odbojkaši Partizana su u prvom kolu BPŠ Superlige Srbije jedva savladali Karađorđe iz Topole sa 3:2 (26:24, 28:26, 21:25, 19:25, 15:10). Crno-beli su tako neočekivano rivalu prepustili jedan bod.

НИСМО ЗАСЛУЖИЛИ СВА ТРИ БОДА: Капитен одбојкаша Партизана Милија Мрдак незадовољан игром против Карађорђа

foto oss

- Drago mi je što je bilo pet setova, jer nismo zaslužili da pokupimo sva tri boda. Nismo pokazali karakter, a prva dva seta smo izvukli možda na njihovu nesigurnost i na neko naše iskustvo. Kada je trebalo da damo gas i da privedemo meč kraju, to nismo uspeli. Moramo još mnogo da radimo, kako bi od ove sezone bilo šta očekivali - istakao je za sajt "liga.ossrb.org" kapiten Partizana Milija Mrdak.

Neven Majstorović, trener Karađorđa, istakao je kako njegova ekipa nema za čim da žali:

- Sam kvalitet Partizana je na kraju presudio. Ono što nas raduje jeste totalno drugačiji pristup u odnosu na utakmicu u Kupu protiv Milanovca. Ovo je onako kako bi mi trebali da izgledamo, fokusirani od početka do kraja. Imali smo svoje šanse i u prvom i drugom setu, međutim igrali smo protiv šampiona države, oni su to opravdali.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku