TRENER VOJVODINE KRITIKUJE VEDETE: Boris Rojević nezadovoljan igrom pojedinih rukometaša novosadskog kluba

Novosti online

30. 09. 2023. u 22:15

PARTIZAN je pao (32:24), ali strateg Vojvodine Boris Rojević nije zadovoljan. Kormilar šampiona Srbije nezadovoljan je odnosom najiskusnijih rukometaša tokom utakmica. Čak im je poručio ili će morati da se promene ili ih neće biti ni na klupi. Jedino je zadovoljan zbog osvojenih maksimalnih, osam bodova.

ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ КРИТИКУЈЕ ВЕДЕТЕ: Борис Ројевић незадовољан игром појединих рукометаша новосадског клуба

FOTO: RK Vojvodina

- Utakmica je bila 45 minuta neizvesna. Kod nas su Rogan i Šijan bili najbolji, a igrači koji treba da nose igru bili su u grču. Kao da čekaju da povedemo sa plus pet pa da prorade. U nekom su grču, da li zbog pritiska, kao bolji ste, najbolji...Dosta stvari se ne poštuju sa treninga. Na treningu izgleda kao Barselona, a onda na utakmici naprave 10 grešaka koje nijedan trener na svetu ne može da predvidi. Prave se takve gluposti. Mora mnogo toga da se promeni do meča sa Metaloplastikom, do starta u Ligi Evrope.Tako je bilo i prošle godine na početku polusezone. Potrudićemo se da uđemo u pravu formu, a pojedini igrači moraju da se promene ili ih neće biti ni na klupi - oštar je bio na presu Boris Rojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)