PRESTANITE! Oglasila se bivša supruga čuvenog Hrvata koji je optužen za jezivo nasilje u porodici

Novosti online

26. 09. 2023. u 08:42

Javnost u Hrvatskoj još je zgrožena vešću da je njihov proslavljeni rukometaš Denis Buntić krvnički pretukao suprugu, koja ga je odmah prijavila za nasilje u porodici, a zatim javnosti dostavila gotovo deset minuta snimka na kojem se čuje kako pokušava da se odbrani od slavnog sportiste koji je prebija pred bebom starom svega nekoliko meseci!

ПРЕСТАНИТЕ! Огласила се бивша супруга чувеног Хрвата који је оптужен за језиво насиље у породици

Foto: EPA

Nesrećna žena je istakla da sada strahuje za svoj i život svog deteta, kao i da ovo nije prvi put da 160 kilograma teški Denis Buntić diže ruku na nju. Nasilje se događalo u kontinuitetu, ali je Klara verovala da će se Denis smiriti i promeniti, iako je pod uticajem alkohola i droge često bio van ikakve kontrole. Takve situacije nisu mu se dešavale ranije, tvrdi Ana, prva supruga bivšeg hrvatskog rukometaša.

"Ovo je moja prva i poslednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti deo ove priče, nažalost aktuelne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloletne dece", rekla je Ana odmah na početku i nastavila: "Naša bračna zajednica je okončana u februaru 2018. godine. S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo kćerku i sina koji su još maloletni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumno Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše dece. Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna da komentarišem. Deca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovom odnosu. Kao što sam vam rekla, ovo je moja prva i poslednja izjava za bilo kakav medij i želim posebno naglasiti da ću na bilo kakvo javno spominjanje mene i naše maloletne dece, biti primorana reagovati sudskim putem."

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)