ODBOJKAŠICE ČETVRTE NA PLANETI: Srpkinje pale za jedno mesto na rang-listi Svetske federacije

S. K.

25. 09. 2023. u 11:04

ODBOJKAŠICE su posle odigranih kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre u Parizu 2024. četvrte na rang-listi Svetske federacije (FIVB). Srpkinje su pale za jedno mesto, ali to ih sigurno ne uzbuđuje, jer su u Ningbou ostvarile najvažniji cilj, izvadile su kartu za francusku prestonicu.

ОДБОЈКАШИЦЕ ЧЕТВРТЕ НА ПЛАНЕТИ: Српкиње пале за једно место на ранг-листи Светске федерације

foto volleyballworld.com

Svetske prvakinje su zbog jučerašnjeg poraza od Kine izgubile čak 8,44 boda, pa su treće mesto prepustile Brazilkama. Još više ih je koštao poraz od Dominikanske Republike (10,2 boda). Podsetimo, rang-lista se menja posle svakog meča, a najboljim ekipama na planeti poraz odnosi više bodova nego što im donosi pobeda.

Inače, prva je Turska, druga SAD, treći Brazil, peta Italija, šesta Kina, sedma Poljska, osma Dominikanska Republika, deveti Japan, a deseta Holandija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)