JAGODINA ŽELI SVE TROFEJE: Rukometašice iz grada na Belici sezonu počele osvajanjem Superkupa Srbije

Novosti online

14. 09. 2023. u 16:16

TIM se menja, ali ne i ambicije. Rukometašice Jagodine žele da i u novoj sezoni dominiraju u Srbiju. Izabarnici Dragana Markova već su osvojile prvi trofej, pošto su u finalu Superkupa Srbije nadigrale Bekament BB sa 28:18. Već u subotu u Novoj Pazovi protiv Mladosti startuju u prevenstvu Srbije.

ЈАГОДИНА ЖЕЛИ СВЕ ТРОФЕЈЕ: Рукометашице из града на Белици сезону почеле освајањем Суперкупа Србије

FOTO: Grad Zrenjanin

- Osvajanje Super kupa je veliki uspeh za ovu ekipu, jer smo kao i prethodnih godina pretrpeli mnogo promena u sastavu tokom leta. Premalo je vremena da se sve to ukomponuje do početka sezone, i iz tog razloga mislim da je ovaj trofej veliki podstrek za devojke i nagrada za njihov dosadašnji rad. Naravno, ne postoji savršen tim, na igri mora svakodnevno da se radi, ali nam utakmica sa Bekamentom BB pokazuje da smo na dobrom putu. Kao i svake godine, želimo da osvojimo sve trofeje u domaćim takmičenjima. I te kako smo svesni da će to biti teško, ali to su naši ciljevi i trudimo se da se radi i ponaša na taj način - ističe za sajt Superlige Srbije trener Jagodine Dragan Markov.

Rukometašice Jagodine očekuje i evropski izazov, jer će se za grupnu fazu Lige Evrope boriti sa poljskim Lublinom.

- Mi ćemo u svaku utakmicu ući sa željom da pobedimo. Kvalifikacije za Ligu Evrope nas čekaju tek u novembru, tako da u ovom momentu to nije u našem fokusu, niti je prioritet, ali svakako da postoje ambicije da se nađemo u grupnoj fazi. Do tada razmišljamo o domaćem prvenstvu. Ekipe su se dosta promenile, ali mi možemo da utičemo na našu igru, na protivnika zaista ne možemo. Zato je cilj da konstantno napredujemo u igri, uz individualni napredak svake igračice - naglašava Markov.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)