TRAGEDIJA, POGINULA SPORTISTKINJA: Maju su svi voleli

Novosti online

09. 09. 2023. u 16:06

Mlada 18-godišnja rukometašica Maja Zorica je poginula u saobraćajnoj nezgodi u Hrvatskoj, preneli su tamošnji mediji.

ТРАГЕДИЈА, ПОГИНУЛА СПОРТИСТКИЊА: Мају су сви волели

Foto: Pixabay

Tragedija se odigrala kada je Maja sa dve prijateljice putovala u Sinj. U njihovu traku kod Dimca prešao je vozač vozila koji je bio pod uticajem alkohola, nakon čega je došlo do sudara. 

Maja je prevezena u bolnicu sa teškim povredama, ali nažalost, nije preživela. 

Ostale dve učesnice u nesreći, od kojih je jedna maloletna, a druga 25-godišnjakinja, takođe su zadobile teške telesne povrede i trenutno se nalaze u bolnici. 

Od talentovane rukometašice oprostio se Rukometni savez Hrvatske. 

- Ako nas tužni ljudi ujutro probude... Sa tugom u srcu i nevericom primili smo vest o tragičnoj pogibiji naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Split. Naše misli i molitve su sa porodicom, saigračima, prijateljima iz ŽARK-a Split i svima onima u čijim je životima ostao neizbrisiv trag i večna uspomena na nasmejano lice naše atletičarke. Iskreno saučešće Hrvatskog rukometnog saveza i cele rukometne porodice. Počivaj u miru - piše u saopštenju hrvatskog Rukometnog saveza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŽARK Split (@zark_split)

I klub ŽARK Split se oprostio od Maje Zorice rečima.

- Tužnim i slomljenim srcem saopštavamo da nas je naša igračica Maja Zorica napustila nakon tragične nesreće sa 18 godina. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Saosećamo sa porodicom i upućujemo iskreno saučešće najmilijima. Njen plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić