OBRADOVIĆ: ''Ponosan sam na 13-godišnju saradnju sa Vuletom i 15 osvojenih medalja''

Novosti online

29. 08. 2023. u 14:45

Trener Ivane Vulete Goran Obradović rekao je danas da je izuzetno ponosan na 13-godišnju saradnju sa zlatnom srpskom atletičarkom, koja je iznedrila čak 15 medalja na velikim takmičenjima.

ОБРАДОВИЋ: Поносан сам на 13-годишњу сарадњу са Вулетом и 15 освојених медаља

Tanjug/AP

- Izuzetno sam ponosan na 13-godišnju saradnju sa Ivanom koja je iznedrila neverovatnih 15 medalja. Da nam je neko tada ponudio dve medalje, verovatno bismo potpisali pakt sa samim đavolom samo da ih vidimo, a stigli smo do 15. koja je najsjajnija - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Vuletin trener je kazao da je ponosan na konstantnost koju Ivana pokazuje i da je svih godina bilo više razloga za slavlje nego za tugu.

- Često mediji vole da se uhvate za tužne momente, 'bila je pokradena, desilo se, najzad je zaslužila'. Bio je samo jedan splet nesrećnih okolnosti, na Svetskom prvenstvu u Londonu 2017. godine, kada joj se otkačio broj. Ja nosim najveću krivicu za to i nikad neću zaboraviti, ali ko čeka, taj dočeka - rekao je Obradović.

Istakao je da sportisti uvek moraju da budu spremni za veliko takmičenje, ali da mnogo toga zavisi i od konkurencije.

- Jako je važno da budete spremni i da sačekate svoj momenat, Ivana ga je sačekala u Budimpešti i to nije slučajno. To je drugo mesto u kome smo najviše trenirali i skakali dok nisu napravljene dvorane u Novom Sadu i Beogradu. Ona voli da skače na domaćem terenu, u Beogradu je osvajala medalje, a znali smo da će Budimpešta biti domaći teren. Pripreme u Turskoj obavljene su na najbolji način. U Budimpešti sam prvi put pustio suzu posle svih ovih godina - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: Doužer se obratio srpskim novinarima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu