JUSTINU ZA TRI STOTINKE IZMAKLA BRONZA: Omeo ga grč u nozi

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

27. 07. 2023. u 10:43

SUPERTALENTOVANI mladi reprezentativac Srbije, plivač Proletera iz Zrenjanina, Justin Cvetkov, u finalnoj trci na 100 metara kraul, na Evropskom olimpijskom festivalu mladih,  Eyof 2023. u Mariboru, osvojio je četvrto mesto, sa isplivanim vremenom 50:73.

ЈУСТИНУ ЗА ТРИ СТОТИНКЕ ИЗМАКЛА БРОНЗА: Омео га грч у нози

Eyof 2023. Maribor

Tri stotinke delile su fenomenalnog Justina od bronzane medalje, kako kaže, grč u nozi nakon okreta omeo ga je, ali ostaje za ponos da je na putu do finala, u kvalifikacionim trkama, dva puta obarao nacionalni rekord Srbije, za uzrast do 16 godina, sa vremenima 50:56 i u polufinalu 50:42.

Eyof 2023. Maribor

Justin Cvetkov danas u Mariboru ima novu priliku u trci na 50 metara kraul i s obzirom na to da je odmoran i u sjajnoj formi, može se očekivati da bude u najužoj konkurenciji za medalju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)