DRAGAN ŠTUDER NOVI TRENER RUKOMETAŠICA RADNIČKOG: Iskusni stručnjak je na klupi Kragujevčanki zamenio Bojana Milentijevića

Novosti online

30. 06. 2023. u 13:32

RUKOMETAŠICE Radničkog u novoj sezoni treniraće Dragan Študer (53). Iskusni stručnjak će na klupi da nasledi Bojana Milentijevića. Študer, koji je godinama radio sa mlađim kategorijama Radničkog, poslednje četiri sezone proveo je u francuskom Karkasonu.

ДРАГАН ШТУДЕР НОВИ ТРЕНЕР РУКОМЕТАШИЦА РАДНИЧКОГ: Искусни стручњак је на клупи Крагујевчанки заменио Бојана Милентијевића

FOTO: Grad Zrenjanin

- Veliki izazov u mojoj karijijeri, jer ću po prvi put predvoditi ženski tim. Nadam se da ću odgovoriti izazovima i očekivanjma igračica, stručnog štaba i rukovodstva kluba. Ono što mogu da obećam je pakleni rad i posvećenost i da ćemo nastaviti da rastemo kao tim. Posebno ću se fokusirati na individualni napredak igračica, imajući u vidu da su to uglavnom mlade devojke koje bi trebalo da budu oslonac kluba u periodu koji dolazi, potpomognute iskusnijim igračicama od kojih će imati šta da vide i nauče - ističe za sajt Radničkog Študer.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)