SRBIJA UBEDLJIVA PROTIV POLJSKE: Odbojkaši ostvarili drugu pobedu u Ligi nacija

Novosti online

11. 06. 2023. u 10:36

ODBOJKAŠKA reprezentacija Srbije upisala je novi trijumf u Ligi nacija, pošto je savladala Poljsku sa 3:0 (25:21, 25:19, 25:14) nanevši joj tako prvi poraz u takmičenju.

СРБИЈА УБЕДЉИВА ПРОТИВ ПОЉСКЕ: Одбојкаши остварили другу победу у Лиги нација

FOTO: OSS

"Orlovi" su idealno otvorili meč, došli su do prednosti od 4:0 i potom su tokom celog prvog seta održavali razliku od tri, četiri poena.

Drugi segment meča je počeo idealno za izabranike Nikole Grbića. Brzo su stigli do vođstva od 1:7. Nakon toga je Srbija zaigrala sjajnu odbojku i brzo preokrenula rezultat, pa je nedugo potom na semaforu stajalo 2:0.

Očekivala se reakcija Poljaka, ali umesto toga dogodila se rapsodija igrača koje sa klupe predvodi Igor Kolaković. Koliko je naša selekcija bila dominantna u trećem setu najbolje se može videti u tome da rival zaustavljen na 14 poena.

Srbiju je do trijumfa predvodio Dražen Luburić sa 19 poena, Miran Kujundžić je brojao do 18. Na drugoj strani najbolji je bio Karol Klos sa 10, dok se Mateuš Bijenek zaustavio na osam poena.

"Orlovi" su ovaj ciklus Lige nacija koji se igrao u Nagoji završili sa učinkom 2-2, a Poljaci su na 3-1.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)