JELENA BLAGOJEVIĆ SE OPROSTILA OD ŽEŠOVA: Naša trofejna odbojkašica nije uspela da osvoji titulu prvaka Poljske

Novosti online

15. 05. 2023. u 11:52

JELENA Blagojević nije imala sreću da se od Žešova oprosti kao prvakinja Poljske. Tim naše slavne odbojkašice je izgubio i u svom četvrtom uzastopnom finalu, pošto je u seriji bio slabiji od Lođa - 1:3 u pobedama.

ЈЕЛЕНА БЛАГОЈЕВИЋ СЕ ОПРОСТИЛА ОД ЖЕШОВА: Наша трофејна одбојкашица није успела да освоји титулу првака Пољске

FOTO: M. Vukadinović

Srpkinja je šest godina nosila dres Žešova, bila kapiten i žalila je posle meča što nije ostvarila svoj san da se na veličanstven način oprosti od Žešova.

- Volela bih da se u budućnosti vratim u klub, koji je moj dom. Pokušale smo sve da izborimo majstoricu. Možemo da budemo ponosni na sebe, jer smo se borili svim silama. Ali sport je takav, a ja sam ponosan na sve devojke. Klub se godinama razvijao i, naravno, san mi je bio da osvojimo titulu. Ipak, moramo da cenimo srebrnu medalju. Volela bih da klub nastavi da napreduje i da osvoji titulu prvaka Poljske.

Blagojevićeva će uskoro da se pridruži reprezentaciji Srbiji, jer je i ove godine član stručnog štaba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna