RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a sada je dobio novo tužno poglavlje.

JUGO

15.05.2023. 01:29

Ko im je kriv kad su glupi bratski narod i govoru isti jesik i imaju istu veru i zapad ih nasamario da se ubijaju kao sto je to uradio sa nama u Jugoslaviju.Zapad samo gleda svoje interese za su coravi gde su bili ostavili pustos iza sebe..Samo zamisao da Ukraina moze da pobedi Rusiju je glupo i nema sta dase prica.To ti je isto kao kad bi nasli neku drzavu veliceine Ukraine i da bi oni bpobedili ameriku xe xe to su gluposti oni na kraju ce da ypotrebe atomsko oruzje kao sto je USA uradila protiv japan ..

Mile

15.05.2023. 13:43

Штаје тамо тражио као спортиста,и тоје добио.Тако је то кад пуцао у свог брата.

Sasa

15.05.2023. 14:11

Pa sta se gura gde mu nije mesto?ko sme sa rusima ratovati?samo americki vazali ali po koju cenu?previsoku cenu placaju i placace dok god im je predsednik kurcosvirac i bajdenova kucka