"BILO MI JE JASNO DA NEMAM ŠTA OVDE DA TRAŽIM": Automobilista Milovan Vesnić četvrti na trci šampionata Evrope u Španiji

Novosti online

07. 05. 2023. u 19:23

Srpski automobilista Milovan Vesnić osvojio je četvrto mesto na trci šampionata Evrope na brdskim stazama na stazi Subida Al Fito u Španiji.

БИЛО МИ ЈЕ ЈАСНО ДА НЕМАМ ШТА ОВДЕ ДА ТРАЖИМ: Аутомобилиста Милован Веснић четврти на трци шампионата Европе у Шпанији

FOTO: D. Karadarević

Vesnića se samo tri desetinke delile od novog podijuma, ali se i ovim plasmanom učvrstio na trećoj poziciji u grupi.

- U Španiju smo došli odmah nakon vikenda u Austriji i kako sam prvi put ovde iskreno sam se iznenadio stazom koja više priliči reli trkama nego brdskim. Odmah mi je bilo jasno da sa “audijem” ovde nemam šta da tražim jer moj automobil “ne voli” spore staze ni na kružnim stazama, a na brdu je totalno hendikepiran. Kada na to dodamo činjenicu da nismo dobili obećane nove pneumatike i da smo morali da radimo sa onim što nam je ostalo iz Austrije, jasno je da moram biti zadovoljan postignutim. Još jedna nova staza je iza mene, sezona je duga i svaki bod je bitan - izjavio je Vesnić.

Sezona se nastavlja za dve nedelje u Portugaliji.

BONUS VIDEO: FRKA, GUŽVA, PA AKROBACIJA: Ovako je Partizan dao treći gol TSC-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!