ŠAMPION EVROPE INSPIRIŠE: Vaterpolisti Radničkog u sredu u Ligi šampiona dočekuju Pro Reko

S. K.

25. 04. 2023. u 14:30

PRAZNIK vaterpola u Kragujevcu. Radnički u 12. kolu grupe A Lige šampiona u sredu (20.30) dočekuje branioca titule Pro Reko. Svesni su Šumadinci da su Italijani favoriti, ali žele da pruže maksimum kako bi se što bolje spremili za revanš meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije sa Crvenom zvezdom. Ulaz na utakmicu je besplatan.

ШАМПИОН ЕВРОПЕ ИНСПИРИШЕ: Ватерполисти Радничког у среду у Лиги шампиона дочекују Про Реко

FOTO: M. Vukadinović

- Iako smo mislima u polufinalnoj seriji sa Zvezdom, koja nam je trenutno najvažnija, svaka utakmica nam je bitna i nema sumnje da ćemo i u ovu ući maksimalno. Sigurno je da ćemo se i kroz ovaj meč spremati za Zvezdu, ali daleko od toga da nemamo motiv za Pro Reko. Naprotiv, to je jedan od najboljih vaterpolo klubova i uvek je čast igrati protiv njih. Imamo veliku želju da se nadmećemo sa najboljim igračima sveta i uvek se radujemo ovakvim mečevima - rekao je za sajt Radničkog Stefan Branković.

Kragujevčani veruju da će pružiti što jači otpor Reku kojeg predvode velikani svetskog vaterpola Aleksandar Ivović, Frančesko di Fulvio, Gerg Zalanki, Aron Janger.

- U prvom meču u Đenovi dobro smo počeli, ušli čvrsto, ali smo potom pali i pretrpeli ubedljiv poraz. Mislim da su u tom momentu bili fizički spremniji, zaigrali su svoj prepoznatljivi presing, a kasnije nas slomili em zonom. Presudilo je njihovo znanje i iskustvo. Izvukli smo pouke iz tog poraza i pre svega mislim da ne bi trebalo da imamo strah protiv te em zone, za koju smo se spremali cele sezone. Respektujemo ih, ali ne treba da ih se bojimo. Pokušaćemo da budemo bolji nego u prvom meču, da im stanemo na crtu i odigramo egal meč - naglašava Branković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)