NIŠTA NIJE GOTOVO: Odbojkaši Partizana svesni da se Vojvodina neće lako predati

S. K.

23. 04. 2023. u 11:40

JOŠ jednom su odbojkaši Partizana bili nerešiva enigma za igarače Vojvodine. Crno-beli su sinoć u svojoj dvorani slavili sa 3:1 i poveli u finalnoj seriji sa 2:0 u pobedama. Mada ih od triple krune deli još jedan trijumf Beograđani ističu da ništa nije gotovo. Prvu meč loptu imaju već u utorak u Novom Sadu.

НИШТА НИЈЕ ГОТОВО: Одбојкаши Партизана свесни да се Војводина неће лако предати

oss

- U drugom meču presudila je atmosfera. Igram profesionalno odbojku 23,4 godine i ni u jednoj ekipi nisam bio okružen ovakvom grupom ljudi. Ako se tome spoji kvalitet trenera, dobar rad, Bog odbojke vrati i vratio nam je. Druga utakmica nije bila nešto kvalitetna, igrali smo i mi i oni više na mahove, bila je više ženska odbojka. Dobili smo, poveli sa 2:0, ali daleko od toga da je bilo šta gotovo – ističe prekaljeni bloker Partizana Novica Bjelica.

Kapiten Novosađana Petar Krsmanović je tokom cele utakmice bio nervozan, kao i cela ekipa:

- Delovao sam tako, jer sam želeo da pokrenem saigrače, jer neke jednostavne stvari nisu radili kako treba. Njihov servis nije bio toliko dobar da bismo ga loše primale. A na to se nadovezuju greške. Jednostavno presudio je servis-prijem. Mi smo na prijemu podbacili. Iz toga su proistekle greške u napadu, pa i servisu. Ništa, idemo dalje, nema nazad, nema predaje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a