ŠUMADINCI PRETE CRVENO-BELIMA: Vaterpolisti Radničkog veruju da će da eliminišu Crvenu zvezdu

Novosti online

21. 04. 2023. u 13:07

VATERPOLISTI Radničkog veruju da će svoje pravo lice pokazati u polufinalnoj seriji protiv Crvene zvezde. Kragujevčani smatraju da su kadri da već u prvoj utakmici, u subotu na Dorćolu nadigraju crveno-bele, koko su ih nedavno šokirili u Kragujevcu i u polufinalu Kupa Srbije.

ШУМАДИНЦИ ПРЕТЕ ЦРВЕНО-БЕЛИМА: Ватерполисти Радничког верују да ће да елиминишу Црвену звезду

FOTO: M. Vukadinović

- Očekujemo pobedu u prvom meču. To bi nam dosta značilo pred revanš u Kragujevcu i za sam prolaz u narednu rundu. U poslednje vreme nemamo baš najbolje ishode sa Zvezdom. Jednostavno, rezultati su pratili našu formu, koja je bila najbolja na početku sezone, a potom opadala. Pokušaćemo da se ukomponujemo i prekinemo taj negativni niz sa njima i mislim da je sada pravi trenutak za tako nešto - ističe za sajt Radničkog Aleksa Ukropina.

Crnogorski reprezentativac i te kako poštuje crveno-bele:

- Zvezda je izuzetno kvalitetna i borbena ekipa, u svakoj utakmici, daju sve od sebe. Imaju individualni kvalitet i dobre šutere, a najveća prednost su im fizička snaga i dva odlična centra, koja su nam zadavala dosta muka. Pokušaćemo da zaustavimo te njihove sidraše i tako olakšamo sebi utakmicu. Moramo igrati ozbiljno, plivački posvećeno, jer je to kvalitet više koji imamo u odnosu na njih i trebalo bi da ga iskoristimo.

Revanš je 29. aprila u Kragujevcu, a eventualna majstorica 2. maja u Beogradu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSEBAN GOST NA BEOGRADSKOM MARATONU: Majk Niši prisustvuje trci u glavnom gradu Srbije