"DELFINI" BRANE ZLATO U RUMUNIJI: Vaterpolisti saznali rivale na SP U20 od 10. do 17. juna u Bukureštu i Otopeni

Novosti online

15. 03. 2023. u 12:55

NAŠA vaterpolo reprezentacija do 20 godina svetsko zlato iz Praga braniće od 10. do 17. juna u Bukureštu i Otopeni. Šampionat će se odigrati po novoj formuli, tako što osam najboljih selekcija igra u Diviziji 1, dok će u Diviziji 2 biti 12 reprezentacija.

ДЕЛФИНИ БРАНЕ ЗЛАТО У РУМУНИЈИ: Ватерполисти сазнали ривале на СП У20 од 10. до 17. јуна у Букурешту и Отопени

FOTO: I. Marinković

Svetski šampion Srbija je u grupi B Divizije 1, a rivali su joj: Grčka, SAD i Mađarska. U grupi A su: Španija, Italija, Crna Gora i Hrvatska. Ostale selekcije će igrati u četiri grupe Divizije 2.

Prve dve ekipe iz "A" i "B" grupe su direktni učesnici četvrtfinala. U plej-ofu će pobednici grupa igrati sa trećeplasiranim i četvrtoplasiranim ekipa iz grupa "A" i "B". Pobednici tih duela izboriće četvrtfinalne okršaje sa najuspešnijima iz "A" i "B" grupe. Poražene ekipe iz plej-ofa boriće se za plasman od 9. do 12. mesta, a ostale od 13. do 20.

Od četvrtfinala se igra po starom sistemu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije