MILICA SE NADA DOBROM PLASMANU: Gardaševićeva veruje da će na dvoranskom EP u Istanbulu ponoviti skok iz Beograda

S. K.

24. 02. 2023. u 12:41

NAŠI atletičari jedva čekaju da iduće nedelje počne dvoransko prvenstvo u Istanbulu. Uz neprikosnovenu Ivanu Vuletu velike ambicije gaje i ostale naše vedete, posebno Milica Gardašević, koja je ove godine ostvarila najbolji skok u Evropi, a drugi na svetu (6,90 m).

МИЛИЦА СЕ НАДА ДОБРОМ ПЛАСМАНУ: Гардашевићева верује да ће на дворанском ЕП у Истанбулу поновити скок из Београда

FOTO: Tanjug/AP

- Očekujem da dam svoj maksimum, nadam se da ću skakati na nivou na kom sam skakala na državnom prvenstvu i potrudiću se, kao i uvek, da predstavim svoju zemlju na najbolji mogući način - rekla je za sajt SAS Milica Gardašević, koja će se Ivanom Vuletom juriti medalju u skoku udalj.

Elzan Bibić nada se da će ostvariti dobar rezultat i plasman na 3.000 metara.

- Trenirao sam dobro za EP. Imao sam nekoliko trka na mitinzima, gde sam ostvario zadovoljavajuće rezultate. Gledajući ko se sve prijavio svestan sam da će biti veoma jaka konkurencija. Nadam se da će sve biti u redu, da ću otići zdrav i spreman - naglašava Elzan Bibić.

Ana Lukić će se ogledati na 60 m prepone:

- Iako sezona nije počela kako smo planirali, spremna dočekujem moje drugo EP u dvorani. Očekujem dobar rezultat i plasman.

U istoj disciplini u muškoj konkurenciji Srbiju će predstavljati iskusni Luka Trgovčević:

- Tokom sezone nisam uspeo da se takmičim kako sam hteo, Balkanijada je bila otkazana, a posle sam imao stomačni virus. Cilj je ulazak u polufinale, trebaće verovatno oko 7,85 sekundi i mislim da mogu da ostvarim taj rezultat.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!