BITKA ZA TRON REGIONALNE LIGE: Na turniru u Šapcu u petak (20.30) je veliki okršaj vaterpolista Radničkog i Novog Beograda

Novosti online

19. 01. 2023. u 13:19

U ŠAPCU večeras počinje treći turnir Regionalne lige za vaterpoliste. Već u petak (20.30) Šapčani će gledati duel učesnika Lige šampiona, Novog Beograda i Radničkog. Obe ekipe posle pet kola imaju po 15 bodova i njihov megdan mogao bi da odluči ko će biti prvi na tabeli.

БИТКА ЗА ТРОН РЕГИОНАЛНЕ ЛИГЕ: На турниру у Шапцу у петак (20.30) је велики окршај ватерполиста Радничког и Новог Београда

FOTO: M. Vukadinović

Inače, Kragujevačni se danas (18.45) sastaju sa Šapcem, a u subotu (11.30) sa zagrebačkom Mladosti. Novobeograđani danas oderavaju snage sa Partizanom, a u subotu (9.45) sa Crvenom zvezdom.

- Uprkos pobedama nad Šapcem u prethodna dva meča, na njihovom bazenu očekujem jako tesnu i tešku borbu. Mi se dosta pitamo i ako budemo pravi mislim da ćemo uspeti da pobedimo. Novi Beograd smo takođe dobili ove sezone, na njihovom bazenu i očekujem još jedan neizvestan derbi. Bliži nam se "fajnal-for" Kupa, ekipe bruse formu za to takmičenje i mislim da će u ovom meču pokazati da su spremne - ističe za sajt Radničkog Nikola Lukić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna