DAME SE RADOVALE, MUŠKARCI TUGOVALI: Naše stonoteniserke savladale Austriju sa 3:2, a stonoteniseri izgubili od Engleske sa 3:2

Novosti online

09. 12. 2022. u 14:09

POLOVIČAN učinak naših stonoteniskih selekcija u kvalifikacijama za ekipno EP iduće godine. Dame su u Lincu iznenadile Austrijanke (3:2), a muškarci su u Kovilovu kraj Beograda izgubili od Engleske sa 3:2.

ДАМЕ СЕ РАДОВАЛЕ, МУШКАРЦИ ТУГОВАЛИ: Наше стонотенисерке савладале Аустрију са 3:2, а стонотенисери изгубили од Енглеске са 3:2

Foto: AP

Austrijankama je dva poena donela aktuelna prvakinja Evrope u singlu i dublu Sifija Polčanova, koja je nadigrala Izabelu Lupulesku i Sabinu Šurjan sa po 3:0. To nije omelo naše dame da osvoje ceo plen. Lupulesku i Šurjan su nadigrale Karolinu Mišček sa po 3:0, a pobedonosni poen donela je Tijana Jokić koja je savladala Amelu Šolju sa 3:1.

Stonoteniserima nije pomogao ni sjajni Dimitrije Levajac, koji savladao Pola Drinkala sa 3:1 i Lijama Pičforda sa 3:2. Međutim, Marko Jevtović je izgubio od Pičforda (1:3) i Drinkala (1:3), a Žolt Pete od Toma Džarvisa - 1:3.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri