"SRBIJA POBEĐUJE!" Ana Brnabić čestitala Angelini Topić: Ovo je dokaz da su sva ulaganja države u atletiku proteklih godina opravdana

Tanjug

21. 08. 2022. u 21:49

ANGELINA Topić oduševila je Srbiju sjajnim nastupom na Evropskom prvenstvu u atletici, a na ogromnom uspehu čestitala joj je i predsednica Vlade, Ana Brnabić.

СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ! Ана Брнабић честитала Ангелини Топић: Ово је доказ да су сва улагања државе у атлетику протеклих година оправдана

Foto: Printscreen

Podsetimo, iako ima samo 17 godina, Angelina Topić je osvojila bronzanu medalju na šampionatu Evrope.

Tim povodom Ana Brnabić putem Tvitera, u dve poruke, poručila sledeće:

- Čestitam od srca Angelini Topić osvajanje bronzane medalje u skoku u vis na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Ovaj uspeh je utoliko veći za vas jer ste najmlađa učesnica EP i sa samo 17 godina treći ste u Evropi. Bravo, Angelina! - napisala je najpre predsednica Vlade, pa dodala:

- Srbija ovo Evropsko prvenstvo u atletici završava sa rekordne četiri medalje. Ovo je dokaz da su sva ulaganja države u atletiku proteklih godina opravdana i danas svedočimo kako se mnogostruko vraćaju. Još jednom čestitke svim našim reprezentativcima i stručnom štabu atletske reprezentacije Srbije. Srbija pobeđuje!

Podsetimo, na šampionatu Evrope u Minhenu, medalje su za Srbiju osvojile Ivana Vuleta u skoku u dalj (zlato), Adriana Vilagoš u bacanju koplja (srebro), Armin Sinančević u bacanju kugle (srebro) i Angelina Topić u skoku u vis (bronzu).

Bonus video: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri