NIJEDNA VEVERICA NIJE POVREĐENA U OVOM VIDEU: Maskota Evropskog prvenstva u Minhenu naletela na srpskog diva, odbila se kao od zida (VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2022. u 14:06

VEVERICA Gfrejdi je maskota Evropskog prvenstva u atletici i još osam sportova koji se održavaju u Minhenu ovog avgusta. Posle takmičenja u bacanju kugle na kome je Armin Sinančević osvojio srebro, maskota je pokušala da pozdravi našeg atletičara, a to je moglo da se završe loše po nju.

НИЈЕДНА ВЕВЕРИЦА НИЈЕ ПОВРЕЂЕНА У ОВОМ ВИДЕУ: Маскота Европског првенства у Минхену налетела на српског дива, одбила се као од зида (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Momak u kostimu Gfrejdija potrčao je prema Sinančeviću, koji je ogrnut srpskom trobojkom trčao počasni krug oko stadiona. Maskota je pokušala da se pozdravi sa našim asom u sportskom stilu, udarom ramenom o rame.

Ali, odbio se o našeg kolosa i pao kao pokošen. Armin se zabrinuo, vratio do momka u kostimu, ali je ovaj skočio na noge kao veverica i čestitao Sinančeviću na osvojenom srebru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)