VILAGOŠ SE OGRNULA SRPSKOM ZASTAVOM Pa pred kamerama oduševila sve (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2022. u 08:07

SRPSKA atletičarka Adriana Vilagoš osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore.

ВИЛАГОШ СЕ ОГРНУЛА СРПСКОМ ЗАСТАВОМ Па пред камерама одушевила све (ВИДЕО)

FOTO: Atletski savez Srbije

Ona je u Kaliju, u Kolumbiji, u finalu bacila koplje 63,52 metra, na taj način konkurenciju je ostavila daleko iza sebe.

Vilagoš, pred kojom je, nema sumnje, svetla atletska budućnost, nakon osvajanja odličja iznela je svoje utiske.

- Jako sam srećna, rekord šampionata, dva puta sam obarala lični rekord, ovo mi je bilo glavno takmičenje ove godine, jako smo dobro odradili pripreme, nadala sam se dobrom rezultatu, ali baš i ne ovako dobroj seriji. Četiri puta preko 60 metara, probala sam i svetski rekord, ali je još malo falilo. Kada se sve skupi, jako sam srećna, bila je dobra atmosfera, pozdrav iz Kolumbije - poručila je Adriana.

Podsetimo, Adriana je prošle godine na Svetskom prvenstvu u Keniji bacila 61,46 i osvojila zlatnu medalju, iako se takmičila sa starijima od sebe. Sada je taj rezultat popravila za više od dva metra.

 

Koliko je njen uspeh impresivan govore i rezultati konkurencije. Srebrna Valentina Barios ostvarila je rezultat od 57.84 metra, a bronzana Manuela Retundo zabeležila je 55.11 metara.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

DVE DRŽAVE SAMO ŠTO NISU ZARATILE TOKOM SEDNICE U UN: Skandalozno je da imaju saosećanja samo prema ljudima u Srebrenici