KREĆE NOVA ERA SRPSKOG VATERPOLA: Dejan Savić pozvao 20 igrača na pripreme

Tanjug

24. 05. 2022. u 10:20

SELEKTOR vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak od 20 igrača za pripreme za završni turnir Svetske lige u Strazburu.

КРЕЋЕ НОВА ЕРА СРПСКОГ ВАТЕРПОЛА: Дејан Савић позвао 20 играча на припреме

FOTO: EPA

Pripreme će početi 28. maja na Banjici.

Na spisku se nalaze: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Dimitrije Rističević (Partizan), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Milan Bulajić (Partizan), Sava Ranđelović (Vašaš), Luka Pljevančić (Radnički), Zoran Božović (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkić (Partizan), Bogdan Gavrilović (Radnički), Nikola Lukić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički) i Nikola Kojić (Partizan).

U saopštenju VSS se navodi da su na pripreme pozvani da osete atmosferu Bogdan Brešćanski (Vojvodina), Pavle Mušikić (Banjica) i Stefan Branković (Radnički).

- Ovo je spisak kandidata i momaka koje ćemo da proverimo nekoliko dana. Prvo ćemo koristiti bazen na Banjici, a do početka fajnal-ejta ćemo koristiti bazen na Dorćolu. Sa pripremama u kompletnom sastavu ćemo nastaviti u Kragujevcu posle takmičenja u Beogradu i taj spisak kandidata ćemo naknadno utvrditi - rekao je Savić.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PRAVO TEK SADA POČINJE: Vaterpolisti se preselili u Budimpeštu na završnicu SP