DOKAZAĆU KOLIKO VREDIM: Veljko Ražnatović od sada boksuje samo u inostranstvu

Novosti online

06. 04. 2022. u 15:10

U SRBIJI ću da živim zauvek i plaćaću porez u mojoj državi, ali ću nadalje boksovati van zemlje, poručuje Ražnatović

ДОКАЗАЋУ КОЛИКО ВРЕДИМ: Вељко Ражнатовић од сада боксује само у иностранству

FOTO: Tigar team

Neverovatno zvuči, ali Veljko Ražnatović (25) od maja prošle godine nije ušao u profesionalni ring. U međuvremenu je sa svojom Crvenom zvezdom slavio u Mariboru u regionalnoj ligi, doneo odlučujuće poene crveno-belima u tom trijumfu kojim su se zadržali na čelu tabele bez poraza, ali nije to ono što zadovoljava najboljeg srpskog boksera u kruzer kategoriji.

Željan je trijumfa na velikoj sceni i u skladu s tim ne prestaje da trenira u paklenom ritmu. Uskoro će ponovo da čuje gong i krene po 11. pobedu u 11. profi ulasku među konopce.

Ražnatović objašnjava razloge zašto ga dugo nije bilo, ali i šta je plan za period koji je pred nama.

- Stvarno duga pauza zbog koje sam ja najnervozniji, sigurno. Moja želja nikad nije bila sporna, ali viša sila me naterala da napravim neplanirano dugu pauzu. Dvaput sam imao koronu, putovanja nisu bila moguća bez milion nekih potvrda, otkazane su mnoge bokserske gala večeri, poput one u Minhenu na kojoj je trebalo da nastupim, ja sam otkazao meč zbog slabijeg rivala kojeg su mi našli... Međutim, sve vreme sam trenirao kao da je meč sutra i tako je i dan-danas - kaže Veljko.

Srbin ne želi da otkriva protiv koga i gde je sledeći meč, ali...

- Rano je da se priča o protivniku, ali je sigurno da će biti superkvalitetan rival. Što se tiče lokacije meča, mogu samo da kažem da neće biti u Srbiji. Ovde ću da živim zauvek, plaćam porez u mojoj državi, ali ću nadalje boksovati u inostranstvu. Dokazaću svima koliko vredim - optimistično zaključuje Ražnatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina