JOKIĆ OSTAO BEZ PODRŠKE: Denver poražen uprkos sjajnoj partiji Srbina (VIDEO)

Novosti online

06. 04. 2022. u 08:14

SPEKTAKULARNA utakmica u kojoj je Nikola Jokić potvrdio status MVP nije pomogla njegovoj ekipi protiv San Antonio sparsa koji odnosi pobedu iz Denvera - 116:97.

ЈОКИЋ ОСТАО БЕЗ ПОДРШКЕ: Денвер поражен упркос сјајној партији Србина (ВИДЕО)

Foto AP

Da sve bude gore po Nagetse, ovo je prva pobeda "mamuza" u Koloradu posle pet godina. Ekipa iz Teksasa ovom pobedom je praktično obezbedila plej-in tri meča pre kraja ligaškog dela, pošto su Lejkersi poraženi od Finiksa i tako se oprostili i od desetog mesta. A davane su im najveće šanse za titulu pred početak sezone...

Denver je, s druge strane, uprkos porazu zadržao šestu poziciju i sada mu je za direktan plasman u plej-of dovoljna jedna pobeda u naredne dve utakmice ili još jedan poraz Minesote iz njihova dva preostala meča.

No, vratimo se Nikoli Jokiću koji je za 40 minuta na parketu ubacio 41 poen, uhvatio 17 lopti pod obručima i zabeležio četiri asistencije. Šut iz igre 51 odsto.

Nije imao Jokić pomoć saigrača kao pre neko veče protiv Lejkersa. Aron Gordon sa 18 poena i 13 skokova jedini je vredan pomena, ostali ispod nivoa.

A kod Sparsa, čak šestorica dvocifrenih. Devin Vasel i Keldon Džonson po 20, Džoš Ričardson 18, Jakob Peltl i Tre Džons po 14, a Zek Kolins 13 poena.

BONUS VIDEO - Neobična soba na stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)