NOVA POMOĆ KLUBOVIMA: Sportski savez Srbije dodelio lopte, dresove i rekvizite Smederevskoj Palanci

Novosti online

24. 03. 2022. u 13:52

PREDSEDNIK Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković posetili su opštinu Smederevska Palanka.

НОВА ПОМОЋ КЛУБОВИМА: Спортски савез Србије доделио лопте, дресове и реквизите Смедеревској Паланци

FOTO: SSS

Čelnici Sportskog saveza Srbije najpre su imali sastanak i razgovarali o sportu sa predsednikom opštine Nikolom Vučenim. Zatim su Štefanek i Marinković na Gradskom stadionu podelili opremu palanačkim klubovima. Najmlađi sportisti su dobili lopte, dresove i sportske rekvizite.

- Drago nam je što možemo da pomognemo sportu u Smederevskoj Palanci. Nadam se da će mladi sportisti još bolje trenirati i donositi velike uspehe sportu svoje opštine. Sportski savez Srbije će nastaviti da pomaže svima koji dobro rade i trude se da uzdignu sport na lokalu - istakao je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

FOTO: SSS

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije osvrnuo se na prethodne dve godine:

- Situacija u sportu u Smederevskoj Palanci do pre dve godine nije bila najsjajnija. Pojavili su se mladi ljudi i želja da se sport u ovoj opštini uredi i funkcioniše u skladu sa Zakonom o sportu. Pravnom pomoći ti problemi su prevaziđeni. Opštinska uprava ulaže koliko može u sport. Sada vidimo da je u toku renoviranje Gradskog stadiona i izgradnja novih terena. Tako da će oprema i sportski rekviziti biti mali doprinos daljem razvoju sporta - rekao je Marinković.

Predsednik Palanačkog sportskog saveza Mario Didanović zahvalio se Sportskom savezu Srbije na pomoći.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju