ZVEZDA IŠČUPALA POBEDU, VOJVODINA ODUVALA PARTIZAN: Crveno-beli tek u taj-brejku slomili otpor odbojkaša Spartaka

S. K.

24. 03. 2022. u 11:21

CRVENO-BELI su poveli trku u polufinalnoj seriji. Odbojkaši Crvene zvezde su u prvoj utakmici iščupali pobedu protiv subotičkog Spartaka (3:2), dok je Vojvodina NS seme oduvala Partizan Sokerbet sa 3:0. Druge utakmice su u subotu u Subotici i Beogradu, a eventualna majstorica 27. marta.

ЗВЕЗДА ИШЧУПАЛА ПОБЕДУ, ВОЈВОДИНА ОДУВАЛА ПАРТИЗАН: Црвено-бели тек у тај-брејку сломили отпор одбојкаша Спартака

FOTO: M. Vukadinović

Strateg Beograđana Igor Žakić priznao je za sajt "liga.ossrb.org", da je očekivao da će "golubove" ispratiti sa 3:0:

- Mislim da smo utakmicu mogli i ranije da završimo i pomislili smo da je gotovo pre vremena. Spartak je još jednom dokazao da je ekipa koja se neće lako predati i čestitam im na tome. Nama ostaje da se regenerišemo, koliko možemo do subote. Pokušaćemo da se emotivno vratimo i da odemo u Suboticu rasterećeni.

Libero Subotičana Miljan Milović je primetio:

- Mi smo očekivali da će Zvezda odigrati jako kod kuće. Tokom čitavog prvenstva su pokazali da su konstantni i da igraju fenomenalnu odbojku. Mislim da smo ovu utakmicu izgubili zbog naših grešaka. Daleko od toga da oni nisu igrali dobro. Naprotiv, igrali su na vrhunskom nivou. Imamo snage za revanš i jedva čekamo subotu. Očekujem punu halu i naravno pobedu.

U Novom Sadu branilac titule je preslišao crno-belem a strateg Slobodan Boškan je naglasio:

- Mi smo odigrali jednu čvrstu utakmicu, ali mislim da smo u nekim momentima mogli da budemo još čvršći. Naravno, zadovoljan sam pobedom od 3:0, ali ćemo se truditi da u drugoj utakmici imamo bolju realizaciju iz odbrane, tačnije da obezbedimo više kontra napada. U Beogradu očekujem jedu težu i izazovniju utakmicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri