ZVEZDINA DOBRODOŠLICA SAVIĆU: "Velikom igraču, najboljem treneru i dobrom čoveku"

Novosti online

21. 02. 2022. u 19:54

VATERPOLO klub Crvena zvezda na originalan i emotivan način potvrdio je povratak legendarnog Dejana Savića na mesto trenera crveno-belih.

ЗВЕЗДИНА ДОБРОДОШЛИЦА САВИЋУ: Великом играчу, најбољем тренеру и добром човеку

FOTO: EPA

Zvezda je na sajtu objavila saopštenje sa naslovom: Dobrodošlica Dejanu Saviću – Velikom igraču, najboljem treneru i dobrom čoveku!!!


"Poštovani gospodine Saviću, Dragi Deki, dobrodošao kući. Dobrodošao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim vaterpolo zvezdama postao najsjajnija. Nama zvezdašima znači što si tu , jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo", navode iz Zvezde.

Mi pamtimo i ne zboravljamo. Početak tvoje trenerske karijere je ispisao najzvezdanije stranice našeg kluba- titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope…

"Gotovo je izlišno pisati da je za pobedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim . To što ne kriješ da si zvezdaš. Sa tvojom zrelošću , sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom – pobedom , kao čovek , koji ne krije od koga je sve učio i još uvek uči, pred tobom je put i izazov. Da među decom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera , koje će stvarati šampione u kontinuitetu"

"Znaš i sam Deki – mi zvezdaši smo uvek "žedni“ trofeja. Umesto reči zahvalnosti, tako je dobar osećaj da si ponovo tu. Ostani dugo – u dobrom si društvu ! I tvoje prisustvo nam znači", zaključili su iz Zvezde.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)