BUDUĆI ŠAMPIONI RAĐAJU SE U MALIM SREDINAMA: Osnovnoj školi u Botošu poklonjena sportka oprema i rekviziti

B.G.

31. 01. 2022. u 20:07

OSNOVNOJ školi 1. oktobar u selu Botoš kraj Zrenjanina, predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i generalni sekretar Saveza za školski sport Vojvodine Jovan Lekić, uručili su sportske rekvizite za nastavu fizičkog vaspitanja i sportske aktivnosti.

БУДУЋИ ШАМПИОНИ РАЂАЈУ СЕ У МАЛИМ СРЕДИНАМА: Основној школи у Ботошу поклоњена спортка опрема и реквизити

foto: grad zrenjanin

Tu spadaju novi rukometni golovi, odbojkaška mreža sa nosačima i kompleti fudbalskih, košarkaških i rukometnih lopti,  koje su učenici, odmah na času fizičkog isprobali. 

- Ovo je peta godina kako Savez za školski sport Srbije, zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta i lokalnim samoupravama, oprema školske sportske objekte, sa idejom da sport kod dece bude svakodnevnica i da u njima usadimo svest o važnosti sporta, pre svega sa zdravstvenog aspekta - naglasio je Željko Tanasković, nekadašnji odbojkaški reprezentativac, uz napomenu da se budući šampioni stvaraju u malim sredinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba