ODBOJKAŠI BEZ PREMCA: Uručena priznanja najuspešnijim sportistima Kraljeva u 2021. godini

G. ĆIROVIĆ

26. 01. 2022. u 16:33

UZ prigodnu svečanost kojoj su prisustvovali i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, predsednik KSS Predrag Danilović, predstavnici sportskih saveza i brojni gosti, uručena su priznanja najuspešnijim kraljevačkim sportistima, trenerima i klubovima u prošloj godini.

ОДБОЈКАШИ БЕЗ ПРЕМЦА: Уручена признања најуспешнијим спортистима Краљева у 2021. години

G.Šljivić

U tradicionalnoj anketi ovdašnjeg Sportskog saveza, za najbolju ekipu u protekloj godini potpuno zasluženo je proglašen Odbojkaški klub „Ribnica“. Popularni „musketari“ osvojili su nacionalni Kup i tako ovaj pehar vratili u grad na Ibru posle više od četiri decenije, ligaški deo minule sezone završili su na drugom mestu, a i ove sezone gaje visoke ambicije.

Priznanje najboljeg sportiste u prošloj godini otišlo je u ruke kapitena „Ribnice“ Ivana Todorovića, dok je biciklistkinja „Metalca“ Jelena Erić proglašena za najbolju sportistkinju.

G.Šljivić

Ivan Todorović, najbolji sportista Kraljeva u 2021.

Među juniorima najbolji je mladi bokser Uroš Čingelić, u kadetskoj konkurenciji kajakaš „Ibra“ Vuk Bazić, njegova klupska drugarica Anja Bogdanović i rukometašica „Metalca“ Dunja Radević, a kod pionira Irina Jovanović, biciklistkinja „Metalca“, i Ignjat Đoković, kajakaš „Studenice“.

Šef stručnog štaba „Ribnice“ Milan Simojlović najbolji je trener u minuloj godini, a najuspešniji sportski radnik Rajko Čubrić iz Biciklističkog kluba „Metalac“.

Na prigodnoj svečanosti specijalna priznanja za doprinos razvoju sporta u gradu na Ibru dodeljena su Dejanu Jablanoviću, Petru Popoviću, košarkašici Neveni Jovanović i odbojkašici Mini Popović.

G.Šljivić

Plaketa za Predraga Danilovića, predsednika KSS

PLAKETE SAVEZIMA

OVOM prilikom plakete u znak zahvalnosti za saradnju i pomoć Sportskom savezu Kraljeva dodeljene su Košarkaškom, Odbojkaškom, Rukometnom, Atletskom i Sportskom savezu Srbije. Zahvalnice su takođe dobili i predstavnici kraljevačkih javnih preduzeća i ustanova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)