RADNIČKI SVE BLIŽI F4 REGIONALNE LIGE: Strateg branioca titule Uroš Stevanović smatra da su imali najteži raspored

S. K.

24. 01. 2022. u 16:25

VATERPOLISTI Radničkog su jedini neporaženi u Regionalnoj ligi, ali zbog tri remija su trenutno treći iz Juga i Novog Beograda. Šumadinci se nadaju da će uspeti da izbore F4, na kojem će pokušati da odbrane trofej.

РАДНИЧКИ СВЕ БЛИЖИ Ф4 РЕГИОНАЛНЕ ЛИГЕ: Стратег браниоца титуле Урош Стевановић сматра да су имали најтежи распоред

FOTO: M. Vukadinović

- Regionalna liga je ove godine izuzetno jako takmičenje, sve ekipe igraju vaterpolo na visokom nivou i siguran sam da bi bila najkvalitetnija liga u poslednjih nekoliko godina, pa možda čak i decenija, da se igrala u ligaškom sistemu. Šteta što se zbog pandemije korone ne igra tako. Ostaje žal i zbog publike koja je ostala bez uživanja u mnogim gradovima Crne Gore, Hrvatske i Srbije - kaže za sajt Radničkog trener Uroš Stevanović.

Trofejni stručnjak ističe da su imali najteži raspored od svih ekipa i da su jedino kiksirali protiv Primorca s kim su igrali nerešeno na prvom turniru u Splitu. Naglasio je i da je u Budvi, osim meča sa domaćinom, svaka utakmica bila derbi, tako da je zadovoljan ostvarenim.

Kragujevčani će na poslednjem turniru od 18. do 20 februara ugostiti Jug, Šabac i Partizan.

- Ostaju nam još tri utakmice u Kragujevcu i sigurno će to biti spektakl. I drugi turnir u Zagrebu biće jako zanimljiv, a iluzorno je govoriti o prognozama posle ovakvog turnira u Budvi, gde su igrani veoma neizvesni i uzbudljivi mečevi. Zadržali smo nivo igre sa finalnog turnira Kupa Srbije, što nam mnogo znači pred duel sa Olimpijakosom, u sredu, u Ligi šampiona - zaključio je Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)