BALKANSKI derbi u okviru Evropskog prvenstva u rukometu između Srbije i Hrvatske obeležili su izlivi mržnje prema našem narodu od strane ekstremista koji su prisustvovali meču u Segedinu.

dane

16.01.2022. 00:46

Nista novo od Hrvatske nista novo od EU u isti rog svi duvaju. Ja se secam da sam jos za vreme SFRJ pocetkom osamdesetih na poslovima na ulici ili priredbama slusao pretnje, izjave velicanja ustasa. Pa ista situacija je u Litvaniji, Latviji, Estoniji..Zapadnoj Ukraini, nacizam se obelezava i slavi, marsevi se odrzavaju. Primer jedan gde se dugo godina odrzao fasizam je primer Cilea i nikom nista.

ban Kulin

16.01.2022. 07:36

Na ovoj fotografiji, prva zastava dole levo je klasična ustaška zastava koja počinje belim poljem, molim da se Rukometni Savez Srbije oglasi i da zatraži kaznu za ove primitivce, divljake i varvare!

boki

16.01.2022. 08:16

Ustaske pesme u Madarskoj za vreme rukometa.Sta radi orgsnizator sta bi se desilo da u Srbiji pustimo slicne pesme dali mi srbi i nasi sporitisti bivaju sve vise ponizavani i vredani

nikola

16.01.2022. 09:40

Tak normalno? I nikakvih posledica? I nikakve reakcije ovih naših jadnika koji kažu da Srbiju niko neće ponižavati, da oni brane srpske interese svagde, da oni štite Srbe svagde... Jadno! Očigledno, skoro ne smiju ni da se jave?