PARTIZAN PRVI SRUŠIO ZVEZDU: Crno-bele odbojkašice imale više strpljenja u prelomnim trenucima večitog derbija

S. K.

05. 12. 2021. u 14:51

PARTIZAN je zaustavio pobednički niz odbojkašica Crvene zvezde. Crno-bele su u veoma uzbudljivom derbiju 10. kola BPŠ Superlige slavile protiv crveno-belih - 3:2 (17:25, 32:30, 31:29, 15:25, 16:14). Tako je ekipa Darka Zakoča pokazala da izlazi iz krize i da će u nastavku šampionata igrati značajniju ulogu.

ПАРТИЗАН ПРВИ СРУШИО ЗВЕЗДУ: Црно-беле одбојкашице имале више стрпљења у преломним тренуцима вечитог дербија

FOTO: N. Skenderija

- Mi smo pre ove utakmice imali ulogu autsajdera. Zvezda je važila za velikog favorita, jer je do preksinoć bila bez ijednog poraza. Čestitam mojim devojkama na srčanosti i karakteru koji su pokazale u svim završnicama setova koje smo dobili. Jedna, čini mi se, lepa odbojkaška predstava, pravi derbi. Drago mi je da smo je mi ulepšali i uspeli da rešimo u svoju korist. Sigurno će ova pobeda značiti mojoj ekipi, kao potvrda svega što radimo svakodnevno, i siguran sam da će se predočiti u još veće samopouzdanje - rekao je Darko Zakoč.

Uzdanica Crvene zvezde Jelena Lazić čestitala je Partizanu na pobedi i naglasila:

- Mislim da su one odigrale jedan dobar meč i pre svega hrabro. Nama je izmakla pobeda za malo. Možda nas je malo i sustigao umor i neki težak raspored. Naravno, ne tražimo opravdanje u tome i nadam se da ćemo uspeti da se odmorimo i da nastavimo u što boljem ritmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)