DA SE NE ZABORAVI: Kremlev i Borovčanin položili venac žrtvama u Drugom svetskom ratu

Novosti online

04. 11. 2021. u 15:22

Predsednik AIBA Umar Kremlev i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin odali su poštu nastradalima i položili cveće na Spomenik žrtvama genocida u Drugom svetskom ratu. Ceremonija je održana u okviru kompleksa nekadašnjeg koncentracionog logora na Starom sajmištu u Beogradu.

ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ: Кремлев и Боровчанин положили венац жртвама у Другом светском рату

FOTO: BSS

Predsednik AIBA Umar Kremlev boravi u Beogradu, gde je zajedno sa predsednikom BSS domaćin Svetskog prvenstva u boksu AIBA za muškarce 2021, koje je u završnoj fazi. 

Misija boksa koju propagiraju oba predsednika je učenje samokontroli, posvećenosti, disciplini i odlučnosti. Boks menja čoveka, rađa samopoštovanje, kao i poštovanje prema drugima.

- Uvek treba ukazivati na greške i težiti da ih ispravimo. Moramo da radimo na sprečavanju pogrešnih stvari, a boks je jedno od oruđa koje gradi taj čisti svet gde vlada hrabrost, tolerancija, doslednost, poštenje, poštovanje, gradi karakter zdrave osobe, šampiona – tvrdi Kremlev.  

FOTO: BSS

- Danas smo odali poštu svim žrtvama Drugog svetskog rata, to je nešto na šta moramo stalno da ukazujemo i učimo generacije da je ovo jedna od najvećih tragedija čovečanstva koja se dogodila i koja se nikada ne sme ponoviti. A mi, bokseri i naš sport, uvek ćemo se boriti protiv takvih pošasti društva – dodao je predsednik AIBA.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili