"ON NIJE RATNIK, VEĆ SMEĆE": Čeh isprozivao Srbina zbog zastave (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2021. u 08:38

ALEKSANDAR Rakić (29), austrijski MMA borac srpskog porekla, napravio je haos u UFC jednom objavom na društvenim mrežama!

ОН НИЈЕ РАТНИК, ВЕЋ СМЕЋЕ: Чех испрозивао Србина због заставе (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Njemu se uopšte ne sviđa potez koji je povukla organizacija, jer smatra da je preskočen u izboru novog izazivača. Umesto njega tu priliku bi trebalo da dobije češki MMA borac Jirži Prohaska, kojeg je Rakić zbog toga isprozivao.

- Pitaj ga zašto izbegava borbu za prvog izazivača koja mu je ponuđena pre dva dana. On je moje dupe, a ne samuraj. A govori se da sam ja taj koji odbija borbe? Nisam baš siguran. Doći će vreme kad ću ukloniti to ružno češko sranje s njegove glave - napisao je Aleksandar Rakić.

Ova poslednja "pretnja" odnosila se na rep koji Prohaska nosi tokom borbi. On kosu ukrasi detaljima češke zastave, pa se u oktagonu pojavi sa zanimljivom prezentacijom boja svoje zastave.

Pomenuti Prohaska je u međuvremenu gostovao u emisiji "MMA Hour" i tom prilikom se osvrnuo na Rakićeve reči, dok i svoje nije štedeo.

- Malo sam razočaran zbog toga, ovo je takvo nepoštovanje. Informacija da mu je UFC ponudio borbu nije tačna, moji momci i menadžer su razgovarali sa njima i oni su rekli da nije istina. To samo pokazuje da je on lažov. A ta stvar sa zastavom Češke? Čoveče, njegova austrijska zastava ima iste boje kao i naša. To samo pokazuje da je on smeće - rekao je Čeh, aludirajući da se Rakić bori pod austrijskom zastavom, i dodao:

- On pokazuje da nije ratnik, već smeće. On nije izazov za mene i od ovog trenutka ne gledam i ne slušam šta govori. Ja želim da se borim sa pravim ratnicima, on to nije i jako sam razočaran.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)